Dödsbo uppköpare i Helsingborg

Välkommen till Dödsbo experten!

Behöver du professionell hjälp med en dödsbo uppköpare?

Behöver du hjälp med en dödsbo uppköpare, hus, lokaler, lägenheter eller företag? Välj då oss, en firma som verkligen kan allt kring hantering och försäljning av dödsbon. Vi kan också agera auktionsmäklare och erbjuder en full logistiklösning med målet att ge det bästa försäljningsvärdet för dig.

Helhetslösning dödsbo

Vårt företag köper dödsbon och utför röjning av dödsbon. Dödsbo experten hjälper dig med hela processen från värdering, bouppteckning, uppköp, tömning, städ och även hjälp med begravning. Vi erbjuder förmånliga priser vid helhetslösningar. Hos oss är allt enkelt, smidigt och prisvärt. Som kund hos oss får du garanti på allt då vi har försäkring. Vi kan ge dig erfaren hjälp när du vill sälja ett dödsbo, eller när du vill ha assistans kring att värdera ett dödsbo.

Tjänster

Bland de tjänster vi erbjuder finns värdering, uppköp, tömning, röjning, städning, sanering, flytt, bouppteckning och även hjälp med begravning. När vi utför en värdering av ett dödsbo räknar vi ut värdet på plats. Du får direkt reda på summan och vi räknar ut kostnaden för det arbete du vill få gjort. På detta sätt kan du omedelbart få resultatet av vår beräkning som visar om vi behöver betalning av dig eller om du får betalning av oss.

Genom att använda detta formulär accepterar du att Dödsbo experten lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Dödsbo uppköpare i Helsingborg

Partners

Vi samarbetar med en rad partners för att kunna ge dig en så heltäckande tjänst som möjligt. Bland våra samarbetspartners finns:

 • Begravningsbyrå
 • Auktionsverk
 • Onlineauktioner
 • Mäklare

Våra tjänster

VÄRDERING & UPPKÖP AV DÖDSBO - Dödsbo experten

VÄRDERING & UPPKÖP AV DÖDSBO

BORTFORSLING & TÖMNING AV DÖDSBO & BOHAG - Dödsbo experten

BORTFORSLING & TÖMNING AV DÖDSBO & BOHAG

STÄDNING AV DÖDSBO - Dödsbo experten

STÄDNING AV DÖDSBO

SANERING AV DÖDSBO - Dödsbo experten

SANERING AV DÖDSBO

FLYTTHJÄLP - Dödsbo experten

FLYTTHJÄLP

BOUPPTÄCKNING & BEGRAVNING - Dödsbo experten

BOUPPTÄCKNING & BEGRAVNING

Låter våra tjänster intressanta? Vill du veta mer?

Kontakta oss

Kostnadsfri värdering

Vi erbjuder kostnadsfri värdering inom Göteborg och Helsingborg. Vi har säljkanalerna och egen butik. Dödsbo Experten är ett företag som tänker miljösmart och på återanvändning. Vi skänker till behandlingshem, olika typer av boenden, kyrkor, hjälporganisationer och till behövande. Vi har valt att skänka 100 kronor per uppdrag till Rädda Barnen. Efter att vi har tömt dödsboet inklusive förråd, källare och övriga utrymmen så gör vi en noggrann flyttstädning av bohaget, dödsboet eller huset. Söker du hjälp med en dödsbo uppköpare kan du vända dig till oss. Kontakta oss redan idag om du vill få hjälp med att sälja dödsbo.

Kontakt

Genom att gå in på vår hemsida kan du göra en bokningsförfrågan. Vi har ett kontaktformulär där du kan fylla i din information varpå vi återkommer inom kort. Om du skickar in din förfrågan utanför ordinarie öppettider kommer vi att kontakta dig nästkommande arbetsdag. Du kan också kontakta oss enligt uppgifterna nedan.

 • Västra Götaland: Telefonnummer: 031- 753 9060 E-post: info@dodsboexperten.se
  Loppis/Butik (Göteborg) Öppettider: Torsdag 16.00-19.30
  Lördag: 11.00-15.00 Adress: Krutvägen 6, 415 28 Göteborg

 • Våra öppettider är:

  • Måndag 08–20
  • Tisdag 08–20 Onsdag 08–20
  • Torsdag 08–19
  • Fredag (Midsommarafton) 08–19 Öppettiderna kan variera
  • Lördag (Midsommar) 10.00–16.30 Öppettiderna kan variera
  • Söndag 10.00–16.30